Ik voel me sexy als ik …

Ik voel me sexy als ik …

28 juni 2018 0 Door Ma-Malu

Hardloop? Totaal niet. Ik word zo rood als een tomaat bij de minste inspanning en ik zweet. Ja heus… het gutst uit al mijn poriën, al na de eerste kilometer. Misschien too much info, maar het is nu eenmaal zo. Ik hoor niet bij het percentage vrouwen dat er geweldig uitziet wanneer ze sporten. Ik heb me allang bij neergelegd dat ik niet eruit zie als Daphne Schippers die na een 200m sprint op topniveau eruit ziet alsof ze zo opgaat voor een glamour fotoshoot. Toch ben ik stiekem jaloers op alle hardlopers die na het hardlopen eruit zien alsof ze nog moeten beginnen. “Hoe dan?’ denk ik. Hoe kan je 10km hebben gelopen zonder ook maar te zweten of sneller ademhalen. Hebben we wel hetzelfde parcour afgelegd? Stoppen deze vrouwen in hun voorlaatste kilometer om hun haar en make up te doen? Als iemand de gouden tip heeft hoor ik het graag. Voor nu blijft het team tomaat.

Team tomaat is trouwens niet slecht hoor! Het betekent dat je een betere doorbloeding hebt. En een betere doorbloeding is ook een gezondere look!