Disney Magic Run Weekend Parijs 2018

Disney Magic Run Weekend Parijs 2018

5 juni 2018 0 Door Ma-Malu

Vorig jaar zag ik al de geweldige foto’s en berichten voorbij komen over het loopevenement in Parijs. Ik kon dan ook niet wachten tot ik me dit jaar kon inschrijven voor het evenement.
Voor de derde keer organiseert Disney Parijs een Magic run weekend in het park. In 3 dagen worden verschillende afstanden gelopen door mensen over de hele wereld.

Ik zal en moet de 10k lopen dacht ik steeds. Door mijn enthousiasme werden mijn man en zusje ook aangestoken en algauw werd het een loopreisje voor ons drieën. Mijn man zou de 31k challenge (10 en 21km) lopen en mijn zusje en ik de 10k. Nauwlettend hield ik de berichtgeving over de inschrijving voor de startbewijzen in de gaten. Ondertussen bleef ik natuurlijk onder begeleiding van mijn online coach trainen voor het evenement. Mijn doelstelling veranderde. Ik ging voor de 31k challenge. Ach als ik toch al die twee afstanden deed kon ik net zo goed de 36k challenge gaan, 5, 10 en 21k in 3 dagen. Ik was ruim op tijd begonnen met trainen dus dat ging zeker lukken.

Op 17 april was het dan zover. De Bibs only kwamen te koop. Ik zat ruim op tijd klaar om de tickets te kopen. Uit de verhalen van diegene die al eerder de run hadden gedaan had ik al begrepen dat de tickets in een razend tempo uitverkocht waren. Mijn hart bonkte in mijn keel en met trillende vingers drukte ik steeds op F5 om de pagina te verversen. “Site niet te bereiken”, “Error”…. Ik had er niet veel vertrouwen in, maar een uur na start verkoop had ik dan 3 challenges kunnen bemachtigen! 21 – 23 september loop ik samen met mijn man en zusje de Disney Run in Parijs! Waar dromen uitkomen! En mijn eerste HM een feit gaat worden.