Die is niet goed snik…

Die is niet goed snik…

4 juni 2018 0 Door Ma-Malu

Daar sta je dan te wachten tot je door kunt rijden. Vroeg in de ochtend proberen de snelweg op te komen, onderweg naar het werk. Ondertussen bedenk ik wat ik allemaal wel niet had kunnen doen in de tijd dat ik in de file sta te wachten. Ik had al 3km kunnen lopen of dit zou een goede route zijn voor een duurloop. Jaloers als een hardloper in de vroeg ochtend op het fietspad voorbij komt.

Ruim een jaar geleden zou ik gezegd hebben dat die niet goed wijs was om zo vroeg te gaan hardlopen. Eigenlijk iedereen die ging hardlopen verklaarde ik voor gek. Tegenwoordig denk ik: Yes ik hoor daar ook bij. Ik kijk naar wegen en routes als mogelijkheden voor een training en als ik ga winkelen zit er altijd een bezoekje aan een sportzaak bij.

Ik ben niet goed snik…